Bionce ozon yağı nedir

Puan: 4 out of 10 | Oy veren : 1 kişi. | Toplam Puan: 4.

ozon-yagi.jpg

Bionce yağı mucize yağ olarakta bilinmektedir.Bionca yağı günümüzde  bir çok kozmetik ve estetik ürünlerinin ham maddesi olarak kullanılmaktardır.

Bionce yağı ayrıca birçok hastalıktada tedavi edici özelliğe sahiptir.Bionce yağı diğer adıyla ozon yağı olarakta bilinmektedir.Ozon tüm dünyada en doğal olan ve kuvvetli olan dezenfektan olarak bilinmektedir.Suda ,havada bakteri mikrop bırakmaz.Ayrıca kokuyu`da yok edici özelliğe sahiptir.O zon yağının bir diğer özelliğide böcek ,sinek ısırması gibi şişer yaralara sürülmdüğünde anında iyileştirdiği ve yarayı dezenfekte ettiği görülmektedir.Hiçbir kimyasal madde içermemektedir.Ozon yağı ağzı kapalı tutulduğu sürece 8-10 yıl arası buzdolabında saklanabilir.

Bionce Yağının Etki Sağladığı Kanıtlanan

1)Cildin yenilenmesi ve genç görünmesini sağlar.

2)Deri ve hücreleri canlandırır.

3)Yanık ve güneş yanıkları için etkilidir.

4)Mayasıl ve Egzama hastalığına yararlıdır.

5)Böcek ve sivri sinek sokmalarında

6)Kas ağrılarının tedavilerinde

7)Ağız yaraları,tırnak ve cilt mantarlarının tedavisinde

8)Hemoroid tedavisinde

Bionce yağı ne işe yarar yorumlar (0)2013-07-04 09:19:20, Güzel: 0 , Kötü: 1