2013 Burc Yorumlari

2013 BURc YORUMLARI

2013-burclari.jpg

BALIK : Balik Burclari icin ciddi anlamda bir cimrilik soz konusudur.Bu yil balik burclari harcamalarinda cok dikkatli olacagaklar savurganlik kelimesini unuttuklari yil olacaktir. cevrelerine daha fazla uyum sagladiklari.Mutlulugu ust duzeyde yasacaklari bol kazancli olacaklari bir yil balik burclarini beklemektedir.

OgLAK: Oglak burclari 2013 yilinin ilk bir kac ayinda sikintili olsalarda bu yil onlarin yili olacak karamsarliktan kurtulup huzur icinde gecirecekleri bir yil yasamalari icin adamlar atacaklar.Oglak burclari ask hayatinda bu yil dikkatli olmalidirlar.Askta zor gunler onlari beklemektedir.Maddi olarak onlarin yili sayilabilecek bir yil.

AKREP: Akrep burclari icin herseye yeniden baslayabilecekleri bir yil olacak.Yapmak istediklerini ertelemeden ozellikle is yasantisinda degisiklikler soz konusu olacaktir.Ask hayati 2013 yilinda 2012 yilina gore daha sakin gececektir.Maddi sikintilari geride biraktigi bir yil olacak.

BAsAK: Basak burclarinda 2013 yilinda is hayatinda yari donem sikinti gorunmektedir.Daha sonra yakaladiklari basariya hic sahip olamadiklarini gorecekler.Borclari olan basaklar bu yil dikkat etmeliler.Evli olan basaklara mujde bu yil cocuk sahibi olacaklari bir yil.Bekarlar bu yil evlilik haberi beklemesinler.

YENGEc: Yengec burclari 2013 yilini yeniliklerle gecirecek bir yil.Bu yil onlar icin hayatta hep istenen seylerin baslangici olacak.Tum dunya sanki yengec burclari icin seferber olmus gibi hissedecekler.Aslarini yeniliycekler.Yeni bir ise baslangic yapacaklar.

BOgA: Boga burcu icin 2013 yili ask yili olacak.Aski ayaklarina sunulmus olacak cok sevilecekleri bir yil.Boga burcu icin Temmuz ayindan sonra sikinti bir yil olacak bazi saglik sorunlari yasayacaklari bir yil,evliler icin cocuk yili olabilir.

KOVA: Kova burcu icin 2013 yili sanslarinin en yuksek oldugu yil olacak.ask ve is hayatinda yenilikler kendilerini beklemektedir.is degistirmek isteyen kova burclari bu yili iyi degerlendirmelilir.Huzurlu ,neseli bir yil gecirecekler.

YAY: Yay burcu 2013 yilinda egitimde yukselme gorulmektedir.Egitimle ilgili olan kisilerin bu donemde sanslarinin cok yuksek olacagi gorulmustur.Kosusturmalarla gececek bir yil sizi beklemektedir.ask bu yil kovalara gulmeyecek gibi gorunsede yil sonu ask hayatiniz canlanacaktir.

TERAZi: Terazi burcu 2013 yilina saglik sorunlari ile girecek.Saglik sorunlari bir kac icinde  duzelecek ve 2013 yilini saglikli olarak bitirecek.Ask terazilere bu yil pek ugurlu gelmeyecek uzun beraberlikler yasayan teraziler iliskilerinde sikinti yasamamak icin karsi tarafla tartismalardan uzak durmasi gerekmektedir.is hayatinda yukselmelerine engel olunamayacaktir.

ASLAN: Aslanlar icin bu yil is hayatinda zor gececege benziyor.Ailevi sorunlar bu yil huzurunuzu bozacaga benziyor.Bu huzursuzluk ekim ayina kadar surecektir.Aslanlar bu yil sikinti yok size tum borclar odenecegi bir yil olacak. Ask ask ask diyoruz aslanlara. 2013 yili burc yorumuna gore bu yil aski bulacaksiniz.

iKiZLER: ikizler burcu icin bu yil silbastan yasanacak bir yil herseye yeniden baslamak icin tum tabular yikilacak.Maddi anlamda cok rahat edebilecekleri bir doneme girecekler.Ask hayatlari biraz karisik olacaktir.

KOc: Koc burcu icin 2013 yili tam bir donum noktasi egitimde yukselme iste basari,askta son nokta evlilik var bekar koclara mujde!Sade bir yil oalcak ama bol amacli ve mutlu bir yil gecirecekler.

Astroloji 2013 yili genel Burc Yorumlari

onceki cevap:Dogum sonrasi Kilo Vermek icin yapilacaklar Sonraki Cevap: En guzel Kiz isimleri, Kiz bebek ismi listesi

zeynep

Bu burclar cok guzel her gun bakiyorummmmm.

2013-03-07